Apie mus

Kuriame ir išrandame kasdien, išskirtinį dėmesį skirdami tvariems, aplinkai ir visuomenei draugiškiems sprendimams.
TVARŪS SPRENDIMAI

Esame Europos tekstilės gamintojai, turintys tvirtas gamybos tradicijas ir gebantys greitai pritaikyti pasaulines inovacijas. Nuolat siekiame būti priekyje ir rinkai pasiūlyti naujus sprendimus, kurie prisideda prie tvarios tekstilės ateities.

Daugiau nei 50 metų patirtis
VEIKLOS SRITYS

Daugiau nei 50 metų patirtis

SBA priklausanti tekstilės grupė „Utenos trikotažas“ yra didžiausia ir viena moderniausių trikotažo produkcijos gamybos įmonių Vidurio ir Rytų Europoje. Nuo 1967 m. veikianti įmonių grupė vienija daugiau nei 1000 pažangios tekstilės sektoriaus specialistų, profesionalų ir vadovų. Pagrindinės „Utenos trikotažo“ veiklos sritys – inovatyvių medžiagų vystymas, gamyba pažangiems prekių ženklams ir nuosavų aprangos prekių ženklų kūrimas. „Utenos trikotažo“ įmonių grupei taip pat priklauso bendrovės „Šatrija“ ir „Mrija“ (Ukraina).

Mūsų istorija
Visi gamybos procesai po vienu stogu
GAMYBOS PROCESAS

Visi gamybos procesai po vienu stogu

„Utenos trikotaže“ taikomas vertikaliai integruotos gamybos modelis, kuomet viskas – nuo dizaino koncepcijos ir verpalo iki galutinio produkto, paruošto dėvėjimui – sukuriama po vienu stogu. Tai leidžia efektyviai kontroliuoti gamybos procesą, užtikrinti produkcijos kokybę visuose gamybos etapuose ir taikyti aukščiausius gamybos, ekologijos bei darbo etikos standartus.

Plačiau apie pilną gamybos ciklą
Nuosavi prekių ženklai
PREKIŲ ŽENKLAI

Nuosavi prekių ženklai

Be užsakomosios gamybos, „Utenos trikotažas“ kuria ir vysto nuosavą prekių ženklą – UTENOS. Įvertinus iki šiol parduotų UTENOS gaminių kiekį, kiekvienas Lietuvos gyventojas turėtų dėvėti bent po 2 gaminius.

Skaityti daugiau
Tvarumas ir sertifikatai
DRAUGIŠKA GAMYBA

Tvarumas ir sertifikatai

Aplinkosaugos ir socialinės atsakomybės įsipareigojimai apima visas „Utenos trikotažo“ gamybos ir veiklos sritis – nuo natūraliai auginamų pluoštų, cheminių medžiagų naudojimo gamyboje ir jų poveikio aplinkai, pagaminto drabužio savybių iki sąžiningo atlygio darbuotojams ir absoliutaus gamybos procesų skaidrumo. Visa tai užtikrinama per kompleksines sertifikavimo priemones ir daugybę tyrimų viso gamybos proceso metu.

Skaityti daugiau
MŪSŲ KOMANDA

Suburtas darbštus savo sričių profesionalų kolektyvas ir sukaupta patirtis leidžia bendrovei sėkmingai kurti ir pelnyti klientų pasitikėjimą.

Nomeda Kaučikienė
Generalinė direktorė
Aurimas Likus
Finansų direktorius
Lina Skačkovienė
Gamybos direktorė

Turite klausimų? Parašykite mums žinutę, ir mes su jumis susisieksime.